جدال دائمی زنان کارآفرین با موانع تولید، انرژی آنان را گرفته است

جدال دائمی زنان کارآفرین با موانع تولید، انرژی آنان را گرفته است

 

به گزارش پایگاه خبری اقتصادی معاصر ، چند تن از این بانوان، بالا بودن نرخ مالیات و ارزش افزوده، مشکلات ترخیص کالا در گمرک و نبود حمایت های تامین اجتماعی را از موانع تولید بر شمردند. چندی پیش محمد شفیعی سرپرست فرمانداری قزوین و صدیقه ربیعی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری در یک نشست تخصصی با هدف طرح مشکلات زنان کارآفرین استان اظهار داشتند که جمعیت زنان بازرگان، کارآفرین و فعال اقتصادی به ۳۰۰ نفر رسیده و ۴۵ کارگاه و واحد تولیدی توسط آنان مدیریت می شود.

 

کوه مالیاتی پیش پای فعالان حوزه اقتصاد و صنعت

رییس کانون زنان بازرگان استان قزوین گفت: زنان کارآفرین در حال حاضر با مشکلاتی از قبیل مشکلات ارزی و سرمایه در گردش، مالیات و ارزش افزوده ۹ درصدی دست و پنجه نرم می کنند.

فاطمه غفوری افزود: بانک های عامل برای تضمین ورود کالا در قبال ارز تخصیص یافته، اقدام به مسدود نمودن ۳۵ درصد ارزش کل مبلغ می کنند و تولید کنندگان برای تامین این حجم نقدینگی، راهی جز کاهش تولید ندارند.
وی ادامه داد: تامین مالی از طریق بانک ها و موسسات اعتباری، با مشکلاتی همراه است و چون امکان تامین وثیقه های مورد نظر بانک وجود ندارند هزینه مالی زیادی به این شرکت ها تحمیل می شود.

این فعال حوزه صنعتی با بیان اینکه افزایش مالیات واحدهای تولیدی در شرایط رکود اقتصادی از دیگر مشکلات بخش تولید است؛ گفت: درحال حاضر ظرفیت تولید واحدهای صنعتی بسیار پایین است و بسیاری از این واحدها زیان ده هستند که باید از پرداخت مالیات معاف شوند اما سازمان امورمالیاتی این زیان ده بودن را نمی پذیرد.
رییس کانون زنان بازرگان استان اظهار داشت: بسیاری از شرکت ها به صورت اعتباری کالای خود را به فروش می رسانند و با اینکه در وصول وجه فاکتورهای خود ناتوان هستند اما ناچارند که مالیات های محقق نشده را به سازمان امور مالیاتی پرداخت کنند.

غفوری یادآور شد: متاسفانه سازمان امور مالیاتی به دلیل عدم وجود زیر ساخت لازم برای وصول مالیات از مصرف کننده نهایی وظیفه وصول را بر عهده شرکت ها گذاشته است و به این طریق بار مالی زیادی بر شرکت های تولیدی تحمیل می شود.

رییس کانون زنان بازرگان استان قزوین یادآور شد: یکی از مشکلاتی که در حوزه تامین اجتماعی وجود دارد بدهی کارفرمایان و تقسیط آنهاست که معمولا این اقساط مشمول جریمه شده و هزینه های مضاعفی برای تولید کننده به همراه دارد.

 

چرا شرکت های زیان ده باید مالیات پرداخت کنند؟

مدیر یکی از شرکت های تولید کریستال قزوین گفت: بخش اعظم مشکلات تولید کنندگان به هزینه های مالیاتی بسیار بالا مربوط می شود و ارزش افزوده ۹ درصد باعث شده تا قیمت تمام شده کالا افزایش یابد.
محبوبه منفرد افزود: یکی از درخواست های اصلی ما از اداره امور مالیاتی استمهال (مهلت دادن) بدهی های تقسیط شده مالیات در واحدهای تولیدی است.

وی تاکید کرد: برای ما جای سوال است که چرا شرکت های زیان ده باید مالیات پرداخت کنند و این درحالی است که قانون برای شرکت های زیان ده شرایط ویژه ای درنظر گرفته است.

منفرد به مشکلات نرم افزاری سیستم مالیات اشاره کرد و گفت: مشکلات سیستم نرم افزاری در مالیات و عدم آگاهی کارکنان با این سیستم باعث شده تا عملا فرآیند رسیدگی به پرونده های مالیات طولانی شود.
این تولید کننده در پایان یادآور شد: در شرایطی که تولید با موانع بزرگی همراه است، انتظار می رود تامین اجتماعی در راستای حمایت از تولید به بخشودگی جرائم مبادرت کند تا حجم مطالبات کارفرمایان به تامین اجتماعی افزایش نداشته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *