خلق صنایع جدید پیامدهای کارآفرینی دانشگاه مونیخ- آلمان
خلق صنایع جدید پیامدهای کارآفرینی
دانشگاه مونیخ- آلمان
University of Munich
عکس 1
دانشگاه مونیخ آلمان
آلمان کشوری در قاره اروپا است که پایتخت آن برلین میباشد. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند هممرز است. مساحت آن ۳۵۷۱۲۱٫۴۱ کیلومترمربع است و با ۸۲ میلیون نفر، پرجمعیتترین کشور اروپا است.
در آلمان انواع مختلفی از مراکز آموزش عالی وجود دارد. ازجمله دانشگاه، دانشگاههای علمی کاربردی و مراکز آموزش عالی رشتههای هنر که همگی در سیستم آموزشی آلمان معتبر و شناختهشده هستند. در حال حاضر حدود 380 مرکز آموزش عالی با 2 میلیون دانشجو در حال فعالیت علمی میباشند که حدود 12 درصد کل دانشجویان آلمان را دانشجویان خارجی تشکیل میدهند.
آلمان یکی از بهترین کشورهای دنیا برای ادامه تحصیل در خارج از کشور است. ازلحاظ هزینههای تحصیلی نیز آلمان یکی از کمهزینهترین کشورها در میان سایر کشورهای پیشرفته است. تحصیل در بسیاری از دانشگاههای آلمان رایگان است و اگر قرار بر پرداخت شهریه در دانشگاهی باشد، این هزینه برای دانشجویان بینالمللی همان مقداری است که دانشجویان آلمانی میپردازند.
تحصیل در دانشگاه
تحصیل در دانشگاه فنی مونیخ طیف گستردهای از رشتههای مهندسی، علوم طبیعی، علوم پزشکی و اقتصاد را به متقاضیان ادامه تحصیل ارائه میدهد. این دانشگاه، دایره گستردهای از تحقیقات کاربردی و پایهای را نیز در کنار آموزش پوشش میدهد. تحصیل در دانشگاه فنی مونیخ آلمان شامل ۱۴۰ رشته تحصیلی است که 98 درصد آن شامل تحصیل در مقطع لیسانس و فوقلیسانس است.
دانشگاه فنی مونیخ همچنین توافقنامه مدرک دیپلم دوطرفه را با بیش از ۲۰ دانشگاه معتبر تنظیم کرده و همکاری خود را با بیش از ۱۷۰ دانشگاه معتبر در سراسر جهان حفظ نموده است. این دانشگاه شامل ۱۳ دانشکده است که در حدود ۲۳٫۰۰۰ دانشجو (که بیش از 10 درصد از آنها خارجی هستند)، ۴۳۰ استاد و بهطورکلی 6500 پرسنل علمی و غیرعلمی در این دانشگاه هستند. در ضمن این نکته لازم به ذکر است که تحصیل در دانشگاههای آلمان به زبان انگلیسی میباشد.
این دانشگاه دارای موقعیت خوبی در خلق دانشهای نوین است بااینکه آغاز پیدایش دانشگاه مونیخ، سال ۱۸۶۸ است اما اعتبار خود را بهعنوان بهترین مؤسسه علمی، همراه با داشتن ۶ جایزه نوبل و همینطور بسیاری جوایز دیگر، حفظ نموده است و همین موضوع دانشگاه را در ردهبندیهای مختلف مکرراً به بهترین دانشگاه آلمان تبدیل نموده است.
در ادامه…
نگاه «انجمن علمی آلمان» و «مؤسسه پژوهشی آلمان» به دانشگاه مونیخ بهعنوان یکی از دانشگاههای تحقیقاتی مهم و برجسته آلمان است و جوایز بسیاری را به آن اعطاء نمودهاند. میتوان گفت که امروزه تحصیل در این دانشگاه نهتنها به دلیل فارغالتحصیلان خود، بلکه به خاطر اجراکنندگان بسیاری که در صنایع آلمان دارد، بهترین مؤسسه علمی آلمان محسوب میشود.
این دانشگاه یک دانشگاه تحقیقاتی عمومی بوده که در شمار دانشگاههای قدیمی آلمان است که در سال ۱۴۷۲ توسط «Duke Ludwig X1» در ایالت Bavaria تأسیس و راهاندازی شد و در سال ۱۸۰۰ به شهر Landshut انتقال پیدا کرد و بالاخره در سال ۱۸۲۶ به مکان فعلی خود در شهر مونیخ انتقال یافت.
از قرن نوزدهم این دانشگاه بهعنوان یکی از معتبرترین دانشگاههای آلمان و اروپا شناخته شده است که برنده ۳۴ جایزه نوبل بوده و همچنین در ردهبندی دانشگاههای جهان ازنظر دارا بودن جوایز نوبل دارای رتبه ۱۳ در جهان است.
در میان این برندگان میتوان به Wilhelm Rontgen،Max Planck، Werner Heisenberg، Otto Hahn،Thomas Mann اشاره کرد.
“Pope Benedict XV1” هم بهعنوان دانشجو و هم در جایگاه استاد در این دانشگاه بوده است که اخیراً “German Universities Excellence Initiative” به دانشگاه مونیخ، عنوان «دانشگاه برگزیده» را در آلمان داده است.
عکس 2
دانشگاه مونیخ ازنظر جمعیت دانشجویان، دومین دانشگاه در آلمان بوده و در ترم زمستانی در سال ۲۰۱۰-۲۰۰۹، از ۴۳٫۵۳۹ دانشآموزی که از دبیرستان فارغالتحصیل شده بودند، ثبتنام به عمل آورد.
همواره به علت داشتن امکان تحصیل رایگان در آلمان و وجود دانشگاههای معتبر بخصوص در زمینههای فنی و همینطور شانس کار برای دانشجویان در ضمن تحصیل، این کشور مقصد بسیاری از دانشجویان خارجی است.
در راستای بحث تحصیل در دانشگاه مونیخ آلمان لازم به ذکر است که بااینکه امکان تحصیل در دانشگاههای آلمان به زبان انگلیسی وجود دارد اما همواره برای اینکه در ضمن تحصیل و یا پس از فارغالتحصیلی شانس بیشتری برای دانشجویان و فارغالتحصیلان وجود داشته باشد توصیه میشود زبان آلمانی را برای تحصیل خود انتخاب کنند.
یکی دیگر از مزایای تحصیل در این دانشگاه برای فارغالتحصیلان بینالمللی این است که همواره پس از فارغالتحصیلی یک سال به متقاضی اجازه حضور در آلمان برای جستجوی کار را میدهد. بنابراین فارغالتحصیلان دانشگاهها در آلمان نگرانی در مورد شرایط پس از تحصیل و اقامت در آلمان نخواهند داشت و میتوانند شانس خود را برای کاریابی امتحان کنند.
دانشگاه مونیخ آلمان
از اختراع تا نوآوری: دانشگاه مونیخ بهعنوان یک دانشگاه کارآفرین، فضای رقابتی برای نوآوری با یک رویکرد مبتنی بر بازار را حمایت میکند. دانشگاه مونیخ با یک برنامه جامع به مقوله کارآفرینی پرداخته و الهامبخش دانشجویان و فارغالتحصیلان میباشد تا بتواند روح کارآفرینی را در بین آنها بیدار کند.دانشپژوهان و دانشجویانی که میخواهند تکنولوژیهای جدید را به بازار عرضه کنند از این دانشگاه مشاوره و راهنماییهای تخصصی برای تمامی مراحل کسبوکار جدید خود دریافت خواهند کرد. مرکز ایجاد کسبوکار و نوآوری در دانشگاه مونیخ با حمایتهای تخصصی، به پشتیبانی از نوآوریها میپردازد. در دانشگاه مونیخ هدف اصلی کارآفرینی، ارائه آموزش یکنواخت و یکپارچه است و کارآفرینان جوان را قادر میسازد تا چالشهای روز، توسعه، راهحلها و مدلهای تجاری برای کسبوکارهای پایدار را شناسایی کنند.دانشگاه مونیخ کارآفرینان را تشویق نموده و درنتیجه این تشویق، کسبوکارهای جدید بر اساس اکتشافات علمی شروع میشود و مربیان کارآفرینی در چهار حوزه تحقیقات آتی قرار میگیرند: فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری پزشکی، فناوری بهداشت و علوم زیستی. آنها برای جامعه ارزش به ارمغان میآورند و پر از پتانسیلهای رشد اقتصادی هستند. این روزها کلیه اطلاعات در مورد کارآفرینی در دانشگاهها موجود است که دانشگاه مونیخ نیز از این مقوله مستثنا نیست.دانشگاه مونیخ دارای تجربه فراوان در حوزه مشاوره به دانشمندان، محققان و دانشجویانی که تمایل به ایجاد و توسعه یک کسبوکار بر اساس یک ایده یا تکنولوژی را دارند، میباشد. این دانشگاه با راهاندازی خدمات مشاوره به این افراد کمک میکند تا برنامه کسبوکار خود را توسعه دهند و بستر پشتیبانی از روند راهاندازی کسبوکارها را فراهم میکند. دانشگاه، آموزشهای تئوری و عملی برای کارآفرینان جوان را بهمنظور کمک به فرآیند راهاندازی کسبوکار ارائه میدهد و با حصول اطمینان از اینکه محتوا و روش آموزش، عملگرا و متناسب با نیاز هر پروژه است آن را برنامهریزی میکند. در این برنامهها از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد، دکترا و فوق دکترا، دانشمندان و متخصصان استفاده میشود. عکس 3 و4
نویسنده: آزیتا جهانبخش / پژوهشگر حوزه مدیریت
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!