کامیتاپ 5. Entrepreneurship meetup میتاپ کارآفرینی، تجمع کارآفرینان دانشگاهی

کامیتاپ 5. Entrepreneurship meetup

میتاپ کارآفرینی، تجمع کارآفرینان دانشگاهی

 

برای کارآفرین شدن در ایران بهترین گزینه برای الگوبرداری، رهبران کارآفرینی و کارآفرینانی هستند که با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی این مرزوبوم اقدام به ایجاد کسب‌وکار کرده‌اند، ولی متأسفانه کارآفرینان در جامعه فرصت کمی برای انتقال تجارب خوددارند.

“کامیتاپ” رویدادی علمی- آموزشی به‌منظور ارتباط صنعت و دانشگاه، انتقال تجارب کارآفرینان بزرگ کشور، آموزش مفاهیم کارآفرینی، معرفی الگوهای موفق و فرآیند شکل‌گیری کسب‌وکارهای بزرگ و همچنین کسب‌وکارهای نوپا و تسهیل گران به دانشجویان و علاقه‌مندان جامعه می‌باشد.

کامیتاپ (میتاپ کارآفرینی) که با همکاری کانون دانش‌آموختگان کارآفرینی دانشگاه تهران و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می‌گردد افتخار دارد تا هر دو هفته یک‌بار روزهای دوشنبه میزبان رهبران کارآفرینی و کارآفرینان صنایع مختلف کشور باشد.

در این رویداد به دنبال دستيابي به اهداف ذيل می‌باشیم:

  • آموزش مفاهیم اصلي مدیریت کسب‌وکار همراه با بررسی فرآیند کارآفرینی یک کارآفرین موفق
  • یادگیری تئوری‌ها و مفاهیم مرتبط با کارآفرینی
  • ایجاد انگیزه در راستای ایجاد کسب‌وکار
  • ایجاد فرصت تفکر خلاق و کارآفرینانه در بین علاقه‌مندان
  • ارتباط با بزرگان و صاحب‌نظران صنایع
  • شبکه‌سازی کارآفرینانه

 

این کامیتاپ با حضور دو تن از کارآفرینان برتر کشور برگزار شد: جناب آقای مهدی صفایی (کارآفرین برتر سال‌های 1392 الی 1396) مؤسس هلدینگ کانسپت – مربى تيم ملى كيك بوكس ١٩٩٧ ايتاليا – قهرمان كيك بوكس جهان ١٩٩٩ دانمارك – دستيار كارلوس كى روش و مربى بدن‌ساز تيم ملى فوتبال ٢٠١٤ برزيل – عضو هيئت ريسه جوجيتسو – عضو هيئت ريسه کمان‌گیری روى اسب – رئيس كميته همگانى فدراسيون ورزش‌های رزمى – دبير کارگروه ورزش شوراى شهر تهران و همچنین جناب آقای محمد ابوالحسنی (کارآفرین و خالق مجموعه دیرین دیرین) مؤسس و مدیر استودیو انیمیشن NAS – نسل اندیشه سبز یکی از بزرگ‌ترین استودیوهای انیمیشن ایران – سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده فیلم سینمایی انیمیشنی تهران ۱۵۰۰ به‌عنوان اولین فیلم سینمایی انیمیشن در ایران عضو هیئت انتخاب و داور در جشنواره‌های انیمیشن داخلی و خارجی در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران میزبان کارآفرینان و دانش‌آموختگان کارآفرینی دانشگاه تهران بودند.

در این سمینار که به همت کانون دانش‌آموختگان و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده و با اجرای علی‌اکبر فرجادیان، از دانشجویان کارآفرین مقطع دکتری برگزار شد، ابتدا آقای ابوالحسنی؛ تهیه‌کننده انیمیشن “دیرین دیرین” داستان زندگی و کارآفرینی خود را که اغلب در حوزه فرهنگی بوده با زبانی طنزآلود و جذاب بیان کرد و علاقه به خریدوفروش در کودکی، علاقه به برگزاری رویداد در دوران دانشجویی و همچنین روحیه استقلال‌طلبی و کسب درآمد و وابسته نبودن به خانواده را در کنار سادگی و صداقت و تلاش بی‌وقفه را از عوامل موفقیت گام‌به‌گام خود دانست و تأکید کرد برای شروع کار حتماً از یک جای کوچک شروع کنید اما این کار کوچک را در ارتباط با شرکت‌ها و سازمان‌های قوی انتخاب کنید تا کم‌کم مجرب شوید و توسعه پیدا کنید.

این کارآفرین خلاق و جسور، با ذکر داستان‌های بامزه‌ای از راه‌اندازی کسب‌وکارهای مختلف از چاپ یک کارت‌پستال با تصویر شهید آوینی گرفته تا طراحی و چاپ پرچم ایران برای بنیاد شهید و چاپ مجلات و کتاب‌های درسی، ساخت انیمیشن و… داشتن جسارت و استقبال از پیشنهاد‌های جدید و نترسیدن از سختی کار در موفقیت خود و گروهش مؤثر دانست و به دانشجویان توصیه کرد برای موفقیت در کسب‌وکار و تجارت، از همین امروز کار کوچکی را آغاز کنند و هرروز آن را توسعه دهند. وی سپس به نحوه تولد انیمیشن دیرین دیرین و برنامه‌های توسعه این انیمیشن طنز روزانه پرداخت و تجربه‌ی تولید پیام‌های بازرگانی شرکت گاز با عنوان خطرناکه حسن را اساس این کار جدید دانست.

** شکل شماره 3

در بخش دوم سمینار، آقای مهدی صفایی؛ بنیان‌گذار هلدینگ “کانسپت” بابیانی جذاب و شیوا داستان کارآفرینی خود و گروه موفقش را در شرکت‌های زیرمجموعه کانسپت بیان کرد. تولید فیلم‌های سینمایی متعدد در شرکت کانسپت سینما و نیز تشکیل گروه “بادیگارد” که کار تشریفات رویدادهای مهم را بر عهده دارد، روایت جالبی داشتند که با نکات آموزشی در حوزه کسب‌وکار و مشتری محوری همراه بود و با استقبال گرم دانشجویان مواجه شد.

در بخش سوم سمینار، مهمانان ارزشمند کامیتاپ که با سخنانی نغز و بامزه، حاضران را به وجد آورده بودند، با صبر و اشتیاق به پرسش‌های آنان پاسخ و برای حمایت از ایده‌های دانشجویان قول مساعد دادند.

در پایان سمینار دکتر زالی؛ رئیس دانشکده کارآفرینی، با تشکر از حمایت این دو مهمان گران‌قدر از پروژه احداث ساختمان جدید دانشکده کارآفرینی و دعوت از همه کارآفرینان خیر برای پیوستن به کمپین حامیان دانشکده کارآفرینی که به‌زودی را اندازی خواهد شد، دانشکده کارآفرینی را خانه کارآفرینان ایران دانست.

وی همچنین مدالیوم دانشکده کارآفرینی را به کارآفرینان مهمان کامیتاپ اهدا کرد.

 

 

نویسنده : نرگس سقازاده پژوهشگر حوزه مدیریت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *